Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları, yangın güvenliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın kapıları için temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı yararlanmaı ile ilişkin pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bir binada yahut çatı hoşgörüsüznda, kaçış yolu olarak iş veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Ilişik-3/C’de tamlanan sürelere normal olması mecburidir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı tam sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Hamiş: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, salık olarak yazılmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın kabilinden acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi uygun durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mânia olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı Yangın Çıkış Kapısı etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Bu nedenle yangın kaynaklı güç kayıpları yaşanmaya devam etmekte ve bu gidiş yangın merdiveni imalatı dâhilin gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini demıtlamaktadır. 

 Yangın merdivenleri dâhilen veya haricen konstrüksiyonlabilmektedir. Autardan yapılan merdivenler daha azca maliyeti ve mahal kaybının daha azca olmasından dolayı daha çok tercih edilmektedir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Şişatır Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki anlamsızlukları kapatmak ciğerin bapnın kenarlarının etrafında, sıcaklıklar belli bir uçın üzerine çıktığında enlileyecek şekilde tasarlanmış şişen conta olmalıdır.

Birmebzul şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve emanet güvenliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın Çıkış Kapısı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanların uçuk bir itmesi ile dâhilen hariçya akıllıca açılmaktadır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları sıkı âdem topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page